Maraşın Tavuklu Kömbesi

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve kelebekkkkk tarafından 30 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

    30 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : kelebekkkkk
  1. kelebekkkkk

    kelebekkkkk Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    314
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    çok lezzetli

    önce hamuru mayalayın beklesin, sonra soganları küp dograyın

    1 bardak sıvı yag, 500.gr tavuk kıyması, 3 büyük kuru sogan, kuru reyhan, pul biber, yaş maya, un yogurt (üstüne sürmek için),

    içini hazırlarken, kıymayı, yagı , soganı, reyhanı, pul biberi, iyice karıştırın , mayalanan hamurunuzu ikiye ayırın, bir katını açıp, malzemeleri koyun ,sonra ikinci katı açıp ,üstünü kapatın ve üstüne yogurt sürün, fırına koyun. afiyet olsun
     
  2. 31 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : kelebekkkkk
  3. Çxoxpçxux

    Çxoxpçxux Popüler Üye Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.544
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    148
    kıymalar çiğ kalmıyor mu sonuçta sanırım çiğden koymuşsun iki hamurun arasında pişer mi
     
  4. 16 Mayıs 2012
    Konu Sahibi : kelebekkkkk
  5. kelebekkkkk

    kelebekkkkk Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    314
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    pişiyor canım çiğ kalmıyor