Marina Tarifi?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve prenses tera tarafından 26 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    26 Aralık 2008
    Konu Sahibi : prenses tera
  1. prenses tera

    prenses tera Aktif Üye Üye

    Katılım:
    2 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    510
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    arkadaşlar iskender yapmak istiyorum fakat iskender yapmadan önce daha lezzetli olabilmesi için etin marinelemek istiyorum bilen arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilirlermi böyle bi konunun açılıp açılmadığını bilmediğim için konu açtım eğer böyle bir konu varsa kusurabakmayın kızlar yardımlarınızı bekliyorum a.s.a.s.
     
  2. 28 Aralık 2008
    Konu Sahibi : prenses tera
  3. skygirl

    skygirl Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    125
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Arkadaşım etleri pişirmeden 1 gece önce geniş bir kaba alıp içine rendelenmiş kuru soğanın suyunu sıkıyorsun ve birazda süt ilave edip arzuya göre 1- 2 diş sarımsak(dövilmüş) da koyabilirsin,güzelce etleri yoğuruyorsun ve dolapta 1 gece bekletip pişiriyorsun.Afiyet olsun
     
  4. 28 Aralık 2008
    Konu Sahibi : prenses tera
  5. prenses tera

    prenses tera Aktif Üye Üye

    Katılım:
    2 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    510
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    canım çok sağol teşekkür ederim
     
  6. 28 Aralık 2008
    Konu Sahibi : prenses tera
  7. skygirl

    skygirl Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    125
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Umarım istediğin gibi bi marine olur etlerin nede olsa hemşehrimsin.Şimdi den mutlu yıllar.
     
  8. 28 Aralık 2008
    Konu Sahibi : prenses tera
  9. prenses tera

    prenses tera Aktif Üye Üye

    Katılım:
    2 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    510
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    sanada iyi yıllar canım sağolasın hemşerim
     
  10. 29 Aralık 2008
    Konu Sahibi : prenses tera
  11. 7beyaz

    7beyaz Popüler Üye Üye

    Katılım:
    18 Kasım 2008
    Mesajlar:
    571
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    eşim aşçı :) bende ondan gördüğümü söyleyeyiim ; 1 soğanı rendele suyunu sık, baharat ekle ama tam olarak hangileri unuttum ama kekik kesindi :) azıcık yağ koy iyice yoğur etleri ve beklet. bence iş soğanın suyunda çok güzel lezzet ve koku veriyor.kolay gelsin canım :)