Maş Piyazı

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Halikarnas tarafından 28 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

    28 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Halikarnas
  1. Halikarnas

    Halikarnas DÖNDÜM Pro Üye

    Katılım:
    24 Kasım 2008
    Mesajlar:
    15.417
    Beğenildi:
    30
    Ödül Puanları:
    198
    İstanbul'un dünyaca ünlü mekanlarından Changa'nın şefi Civan Er'den farklı ve pratik tarifler.. Bahar akşamlarında keyifli sohbetlere eşlik edecek bu mezeleri bir an önce denemenizi öneriyoruz.

    Fasulyeleri bol suya koyup kısık ateşte pişirin. Suyunu iyice süzdüğünüz fasulyeleri geri kalan malzemeyle karıştırıp hazır tutun. Daha sonra istediğiniz miktarda fasulyeyi bir tabağa alıp bolca nar ekşisi gezdirin. Üzerine islenmiş somon parçaları koyup servis yapabilirsiniz.

    250 gr maş fasulyesi
    2 adet ince doğranmış taze soğan
    2 adet ince doğranmış domates
    Yarım bağ ince doğranmış nane
    2 çorba kaşığı kırma zeytin
    1 adet limon
    İstenilen kadar zeytinyağı
    Nar ekşisi

    Afiyet olsun...
     
  2. 28 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Halikarnas
  3. Halikarnas

    Halikarnas DÖNDÜM Pro Üye

    Katılım:
    24 Kasım 2008
    Mesajlar:
    15.417
    Beğenildi:
    30
    Ödül Puanları:
    198
    [​IMG]
     

    Ekli Dosyalar:

    • $maş.jpg
      $maş.jpg
      Dosya Boyutu:
      73,1 KB
      Görüntüleme:
      114
    Son düzenleme: 29 Temmuz 2009