Mayonezli balık

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Elif tarafından 19 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    19 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.609
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Balık temizlenir; iki üç parçaya ayrılıp, yıkanır;
    sıcak suya konur. Kaynayınca köpüğü alınır. Dörde bölünmüş soğan, defne yaprağı, tuz, tane karabiber ilave edilip haşlanır. Suyunda soğutulur.
    Balık küçük parçalara ayrılıp servis tabağına alınır. Tuz ve karabiber serpilir.
    Rus salatası hazırlanır. (4- 5 kaşık mayonez, üzerini süslemek için ayrılır.)
    Balık eti, Rus salatası ile karıştırılır. Üzeri ayrılan mayonez ve turşu ile süslenir.
    Not: Balığın haşlama suyunu Balık çorbası yapınız.
     
  2. 16 Ocak 2011
    Konu Sahibi : Elif
  3. Ecisss

    Ecisss Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Haziran 2010
    Mesajlar:
    376
    Beğenildi:
    60
    Ödül Puanları:
    108
    Elif arkadaşım;

    vermiş olduğunuz tariflerin hiç biri düzgün görüntülenmiyor!! Bilginize..