Mayonezli Tavuklu Ekmek

Konusu 'Sandviç - Kanepeler' forumundadır ve Elif tarafından 27 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Ekmeğin üzerini keserek kapak şeklinde çıkartın. İçini boşaltın.
    Tavuk göğsünü haşlayıp soğuduktan sonra iri parçalara ayırın.
    Portakalın kabuğunu beyaz kısmıyla birlikte keserek soyun. Dilimledikten sonra zarlarını çıkarın.
    Mayonez köri kişniş ve tavuk parçalarını karıştırın. Hazırladığınız tavuklu karışımı ekmeğin içine doldurduktan sonra portakal dilimleri ve taze nane yapraklarıyla süsleyin.
    Üzerini kapak gibi çıkardığınız ekmekle kapatın alüminyum folyoya sarın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis yapın.
    kaynak:tekplatform.com