Mayonezli Ton Balıklı Sandviç

Konusu 'Sandviç - Kanepeler' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Ton balığının yağının yarısını süzün daha sonra bir kapta mayonez ve kereviz sapıyla iyice karıştırın.
    İsteğe göre tuz karabiber ekleyin domatesi ve salatalık turşusunu ince dilimler halinde kestikten sonra ton balığı karışımını ekmeğe sürün (kalın bir tabaka halinde).
    Üstüne önce domatesleri ardından turşuları dizerek servise hazırlayın isteğinize göre malzemeleri geliştirebilirsiniz.
     
  2. 17 Ekim 2009
    Konu Sahibi : nevbahar
  3. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    mayonezli ton baligina bayilirim
    ekmek bandirarak yerdim hep
    sandvic hic aklima gelmemisdi dogrusu tsklerrrrrrrr
     
  4. 11 Ocak 2010
    Konu Sahibi : nevbahar
  5. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.