Meksika corbasi/meksika

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Elif tarafından 19 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    19 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.613
    Beğenildi:
    5.138
    Ödül Puanları:
    438
    Etler kusbasi seklinde dogranir yagda hafif cevrilir.Icine kup dogranmis sogan ve sarimsak ilave edilerek besdakika daha sote edilir.Icine fasulye ve minik dogranmis domatesler ve su ilave edilir. Tuz biber ve tabasco ile istege gore tatlandirilir.15 dakika kisik ateste pisirilir.Afiyet olsun
    kaynak:karakterim.com
     
    Son düzenleme: 16 Ocak 2009
  2. 19 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. keri34

    keri34 derinin annesi Üye

    Katılım:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.724
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    ben buna benzer bır corbayı tatıldeyken meksıka restoranında ıcmıstım.ama ıcınde tavuk etı vardı.hala tadı damagımdadır.muhtesem bır lezzettı