Menemen yapamyorum kzlar yardm

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve no.comment tarafından 16 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    16 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  1. no.comment

    no.comment Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    125
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    evet gerçekten menemen yapamıyorum yani lezzeti filan güzel oluyor ama rengi sapsarı oluyor neden acaba nasıl yapmalıyım ?
     
  2. 17 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  3. EKXIXNOKS

    EKXIXNOKS »-(¯`v´¯)-»»-(¯`v´¯)-» Üye

    Katılım:
    14 Eylül 2007
    Mesajlar:
    586
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    domatesini bol ve birazda salça koyarsan kırmızı oluryerimseniben
     
  4. 17 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  5. axi

    axi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    19 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    314
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    Afiyet olsunnaniknanik
     
  6. 17 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  7. EKXIXNOKS

    EKXIXNOKS »-(¯`v´¯)-»»-(¯`v´¯)-» Üye

    Katılım:
    14 Eylül 2007
    Mesajlar:
    586
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    gece gece karnınımı acıktırdım :1rolleyes:
     
  8. 17 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  9. gxuxlsu

    gxuxlsu sifaa nın yazdığından :) Üye

    Katılım:
    5 Ekim 2007
    Mesajlar:
    3.469
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    soğanda koyuyor musun öylede güzel oluyorrr...
     
  10. 19 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  11. BenUgurBocugu

    BenUgurBocugu CEYİS BAKANI:) Pro Üye

    Katılım:
    5 Ocak 2008
    Mesajlar:
    68.759
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    298
    ben keısnlıkle soğan koyarım cok guzel oluyo tadıda kendıde cnm
     
  12. 27 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  13. hsntn

    hsntn Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Mart 2008
    Mesajlar:
    432
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    108
    taze soğanda koya bilirsiniz oda hoş bir tat bırakıyor.birde yumurtaları kırdıktan 3-4 dk sonra ocağın altını kapat ağzı kapalı olarak biraz dinlensin.yoksa yumurtalar çok katılaşıyor.renkgide açık oluyorsada biraz salça ilave et.
     
  14. 27 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  15. EFSUNN

    EFSUNN alamut Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    526
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    108
    yeşilbiberi soğanı ince ince kıy ama bol olsun at tencereye sıvıyağda döndür bu arada birdiş sarımsak küçük küçük doğra yağda dönsün oda pişerse kokmaz merak etme domatesleri soy küp küp doğra at tencereye dönsünler güzelcee accık kurunane ve karabiber kaçır koksun tamam şimdi yumurtaları kır dağınık olarak üst üste gelmesinler pişerken kaşığın ucuyla sarılarını patlat sonra altını iyice kıs ve tencereyi hava almicak şekilde kapağını kapat en fazla 2 dk bekle altını kapa 5 dakika sonrada kapağını aç servis yap
    dene bakalım beğenecekmisin
    afiyet olsun
     
  16. 28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  17. Puantiye

    Puantiye en güzeli hiç doğmamış olmak........ Üye

    Katılım:
    9 Ocak 2007
    Mesajlar:
    334
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    86
    biraz acılı ve yumurtası iyice karışmış ve çok pişmemiş menemen mmmmmmmm..... olsada yesek
     
  18. 28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : no.comment
  19. Organikyasam

    Organikyasam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Mart 2008
    Mesajlar:
    140
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    esim ve benim favori menemenim,, fazla baharat yoktur enfes menemen lezzeti;
    sogani dogra kavur,
    bolca minik dogranmis yesil biberi icine at oda beraber kavrulsun
    sonra uzerine 1 yada iki domates- istege bagli- minik minik dogranmis olucak at, oda kavrulsun
    tuzunu unutma
    en uste yumurtani kir, ama ben karistirmam oyle ustunde piser yumurta
    azcik yumurtaya tuz
    istersen -yesil biber aci degilse--kirmizi pul biber serp
    afiyetle ye!