Metr Dotel Soslu Izgara

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Önce sosu hazırlayın: bir kapta yağ, limon, kıyılmış maydanozu çırpın; tuz, biber serpin tekrar çırpın.
    Bu karışımı yağlı kağıt içine yayın; kağıdı sararak 30cm çapında çubuk şekli verin.
    Buzlukta bekleterek dondurun.
    Balıkları temizleyip yıkayın, iyice kurulayıp una bulayın. Zeytinyağı(2kaşık) ile yağlanmış ızgara üzerine dizerek çift taraflı pişirin. Hazırlayıp dondurduğunuz sosu dilimleyin; pişen balıkların üzerine katarak servise sunun.