Meyveli kremşanti buz pasta.

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve hxuxrrem 2000 tarafından 13 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    13 Eylül 2008
    Konu Sahibi : hxuxrrem 2000
  1. hxuxrrem 2000

    hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Pro Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2007
    Mesajlar:
    5.422
    Beğenildi:
    10
    Ödül Puanları:
    146
    soğuk servis yapılır....
    ama tam donma sağlanmaz....

    1 adet pastanın buyuklüğünü belirleyecek cam kap...
    folyo...

    1 paket kremşanti
    2 kiwi
    1portakal
    1elma
    1 muz
    mevsime göre 3-4 iri çilek...
    1fincan çekilmiş ceviz
    1 tepeleme çay kaşığı tarçın
    2 paket kakaolu bisküi

    kremşanti kutudaki terife göre hazırlanacak...
    meyveler orta boy doğranacak...
    kremşantinin içine tüm malzeme karıştırılacak...
    sonra içine folyo döşenmiş cam kaba karıştırılan malzeme dökülecek.. üzeri düzlenecek...
    buzlukta dondurulacak....
    ve ters çevrilip servis yapılacak ...
    not : eğer pasta şekline getirilmek istenirse....
    tek paket krem şanti daha hazırlanır ve ters çevrildikten sonra üzeri süslenir...ve kakao elenir...
    AFİYET OLSUN...