Mezelik patlıcan

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Elif tarafından 3 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    3 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    patlıcanların kabuklarını soyup ikiye bölüyoruz eğer çok uzunlarsa üçe bölebiliriz
    Böldüğümüz patlıcanları suda haşlıyoruz haşlandıktan sonra önce yumurta sonra mısır ununa tekrar yumurta tekrar mısır ununa batırıp yağda kızartıyoruz
    not:tuz ve kırmızı biberi una katıyoruz ,patlıcanları haşlarkende biraz tuz ilave ediyoruz