Midyeli karnabahar çorbasi

Konusu 'Çorbalar' forumundadır ve incir_kusu tarafından 5 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    5 Eylül 2008
    Konu Sahibi : incir_kusu
  1. incir_kusu

    incir_kusu Papatya Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2008
    Mesajlar:
    282
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    aynı çorbayı midye yerine karides ve beyaz etli bir balık ilave ederekde yapabilirsiniz.karnıbaharlardan ezilmemiş 4-5 ufak parça ayırıp çorbaya bütün ilave edebilirsiniz.görüş bakımından hoş görünüyor.



    1 büyük karnabahar
    15-20 ayıklanmış midye
    (dondurulmuşda alabilirsiniz)
    1/2 kutu krema
    1/2 demet maydonoz
    tuz,biber,müskat

    karnıbaharları yıkayıp ufak parçalara bölün.tuzlu suda 20 dk haşlayıp süzün.
    midyeleri kendi suyunda haşlayın.bunun için 2-3 dakika yeterli.karnıbaharları mikserden geçirin.krema ve koyu çorba kıvamına gelene kadar su ilave edin.çorbanın içerisine tuz.biber ve müskat ilave edin.çorbanın üzerine maydonozla süsleyerek servis yapabilirsiniz.AFİYET OLSUN HANIMLAR
     
  2. 5 Eylül 2008
    Konu Sahibi : incir_kusu
  3. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    Bütünde İlave edilebiliyormuş canım..
     
  4. 5 Eylül 2008
    Konu Sahibi : incir_kusu
  5. incir_kusu

    incir_kusu Papatya Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2008
    Mesajlar:
    282
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    yok cnm sadece karnıbaharları eziyorsun midyeler tüm kalıyor.afiyet olsun