Mikrodalgada pizza ısıtma

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve ozlemoztepe tarafından 15 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  1. ozlemoztepe

    ozlemoztepe Yeni Üye Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    146
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaslar derindondurucudan cıkardığım pizzaları mkrodalgada ısıtıyorum ama yumusacık oluo tabi çıktıktan bi sure sonra kenarları taş gibi oluo o ayrı ama altı hamur oluyor sanki siz kac derecede ve kaç dk da ısıtıyorsunuz.
     
  2. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  3. ftmdgn

    ftmdgn Yeni Üye Üye

    Katılım:
    16 Mart 2007
    Mesajlar:
    223
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    merhaba, mikrodalga fırınının ızgara özelliği olması lazım
    ızgarasız mikrodalga fırın sadece ısıtma özellikli
    ben de uzun zamandır kullanıyorum, yemekliri ısıtmak gerçekten çok pratik
    sevgiler
     
  4. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  5. ozlemoztepe

    ozlemoztepe Yeni Üye Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    146
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    cok saol canım ya ızgara özelliği olanından alıcaktık ama olmadı .sağol
     
  6. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  7. ozlemoztepe

    ozlemoztepe Yeni Üye Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    146
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    aklıma simdi geldi birde mikrodalgada olmuyorsa nerde yapabilirim acaba normal fırında ızgaranın ustunde olurmu
     
  8. 15 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  9. Lady34

    Lady34 ♥Kocasının Bebek'i♥ Pro Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2008
    Mesajlar:
    13.567
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bende bu mikrodalgaları pek anlayamıyorum ya
    bi pişiriyor bi pişirmiyor
    hamurun ortası pişmemiş oluyor biraz daha pişirince bu sefer kenarları çok yanmış oluyor
    daha pizza yememeye karar verdim:sm_confused:
     
  10. 1 Kasım 2008
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  11. canikom

    canikom Üye Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2006
    Mesajlar:
    446
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Arkadaşım d.dondurucudan çıkardıklarımızı ızgara özelliğindemi ısıtıcağız.biraz açar mısın .Benimkinde tüm özellikler var ama bilmiyorum sadece ısıtıyorum....a.s.a.s.
     
  12. 1 Kasım 2008
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  13. Kircicegi

    Kircicegi Üye Üye

    Katılım:
    17 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    119
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    canim bende hamur islerini doundurucudan cikarttiktan sonra ilk önce buzunu cözdürüyorum mikrodalgada sonra cok az isitma ayarinda isitiyorum sakin cok isitma 5 dk sonra tas gibi olur ilik olcak sicak degil afiyetler olsun
     
  14. 2 Kasım 2008
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  15. cachymyn

    cachymyn Yeni Üye Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2007
    Mesajlar:
    161
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    mıkrodalgalarda defrost ozellıgı oluyor genelde.orada 4 5 dk tutun hem ısınır hem buzu cozulur.ben bu sekılse etlerımı yada donmuş ekmek borek ne varsa acıyorum
     
  16. 13 Kasım 2008
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  17. AskKirintisi

    AskKirintisi Yeni Üye Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.817
    Beğenildi:
    8
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ekmekten başka hiçbir hamur işini mikroda ısıtmam ben, ilk ısıtıldığında hamur gibi oluyor 5 dak. sonra taş gibi oluyor.
    Normal fırının en tepesinde 250 derecede ısıtıyorum çok güzel oluyor, kıtır kıtır.
     
  18. 17 Kasım 2009
    Konu Sahibi : ozlemoztepe
  19. PasakliMinikTanrica

    PasakliMinikTanrica her şey güzel olacak... Pro Üye

    Katılım:
    3 Aralık 2008
    Mesajlar:
    12.797
    Beğenildi:
    2
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    38
    mikrodalgada önce defrost özelliğini kullanıp buzunu çözün sonrada en düşük ayarda yavaş yavaş ısıtın ki beş dakika sonra taş gibi olmasın
    benim mikrodalgamda da ızgara özelliği yok ama böyle yapınca oluyor