Misir unlu ,karnibahar kizartması (resimli)

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve Sympathique tarafından 9 Ağustos 2008 başlatılmıştır.

    9 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  1. Sympathique

    Sympathique Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2007
    Mesajlar:
    8.706
    Beğenildi:
    45
    Ödül Puanları:
    153
    tencereye su koyup kaynatiyoruz, karnibahari parcalayip, yikayip,kaynayan suda hasliyoruz, haslanan karnibahari,suzup, buyuk parcalari bulum,ilk once yumurtaya,sonra misir ununa batirip, tavaya koydugumuz yagda kizartiyoruz, kizartinca servis tabagina alip,arzuya gore,uzerine sarmisakli yogurt dokup servis yapiyoruz
    AFIYET OLSUN
     
  2. 9 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  3. Sympathique

    Sympathique Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2007
    Mesajlar:
    8.706
    Beğenildi:
    45
    Ödül Puanları:
    153
    [​IMG]
    a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
     
    Son düzenleme: 7 Şubat 2009
  4. 18 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  5. Azeri kizi

    Azeri kizi Türkiye'mmm Üye

    Katılım:
    21 Haziran 2007
    Mesajlar:
    5.722
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    148
    Bende bunu yaparim..
    Ama misir unuyla hic denemedim.
    Ben normal unla yapiyorum.
    Bir dahakine bende misir unuyla deneyeyim.
    Ellerine saglik.
     
    Son düzenleme: 18 Ağustos 2008
  6. 21 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  7. kurmis

    kurmis Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2008
    Mesajlar:
    8.180
    Beğenildi:
    25
    Ödül Puanları:
    148
    ben hep mısırı unuyla yaparım.
    süper çıtır oluyor.
    üzerine de sarımsaklı yoğurt olunca yeme de yanında yat artık...
     
  8. 21 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  9. ballxixm53

    ballxixm53 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2008
    Mesajlar:
    1.964
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    ben mısır unu değil de normal unla yapıyom oda çok güzel oluyo
     
  10. 15 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  11. hfzhfz

    hfzhfz Aktif Üye Üye

    Katılım:
    28 Mart 2008
    Mesajlar:
    206
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    bende genelde normal unla yaparım nefis olur.
    bazende yağda kızartmak yerine fırına veririm yine aynı şekilde unlayıp üzerine biraz yağ gezdirip oda süper olur hem kızartmadan daha hafif tavsiye ederim.
     
  12. 15 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  13. eersoy

    eersoy Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    59
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    bende hiç denemedim sürekli normal unla yapıyordum bundan sonra mısır unuyla yapacağım daha çıtır çıtır olur.Saol canım:dance:
     
  14. 20 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  15. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    Beğenileriniz için Teşekkür Butonunu Kullanınız.
     
  16. 15 Ekim 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  17. gxuxlsu

    gxuxlsu sifaa nın yazdığından :) Üye

    Katılım:
    5 Ekim 2007
    Mesajlar:
    3.469
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    offf ben bu yemeği çok severimm ammaaa kızartmak zoruma giderrr
     
  18. 16 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Sympathique
  19. eNur

    eNur Aktif Üye Üye

    Katılım:
    10 Kasım 2008
    Mesajlar:
    314
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    benimde kızartmak zoruma gider onun için genelde fırında beşemal soslu yaparım