Mısırlı ekmekler

Konusu 'Ekmekler&Pideler' forumundadır ve Elif tarafından 9 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    9 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.651
    Beğenildi:
    5.190
    Ödül Puanları:
    438
    Mısır unu ve şeker bir kap içinde karıştırılır. Sonra şeker, un, kabartma tozu, zeytinyağı, yoğurt ve yumurta ilave edilir. Malzemeler iyice karıştırılır. İnce uzun bir pasta kabının tabanı yağlanır ve kağıt serilir. Karışım pasta kabına dökülerek 210 derecelik bir fırında 25 dakika süre ile pişirilir
     
    Son düzenleme: 15 Şubat 2011