Mısırlı Levrek Salatası

Konusu '* Diyet Özel Menü' forumundadır ve dids tarafından 22 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    22 Şubat 2009
    Konu Sahibi : dids
  1. dids

    dids f & d Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    6.543
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    148
    Diyet salata

    Balığı yıkayıp tencereye koyun. 1 bardak su, yarım limon suyu, karabiber, defne yaprağı ve tuzu ilave edin. Soğanı bütün atıp, 10 dakika haşlayın.
    Tencereden balığı alın. Kılçık ve derisini çıkarın.

    1 adet levrek balığı
    1 çay bardağı konserve mısır
    3 adet salatalık
    4 yemek kaşığı mayonez
    1 adet limonun suyu
    1 çay kaşığı hardal
    1 adet defne yaprağı
    1 adet kuru soğan
    Karabiber
    Tuz

    Balığı servis tabağına alın. Mayonez, hardal, limonu suyu ve 1 kahve fincanı balığın suyundan karıştırın.
    Servis tabağına rendelenmiş salatayı yayın. Balığı yerleştirip hazırladığınız sosu dökün. Mısırla süsleyip servis yapın.