mousse au chocolat (resimli)

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve BenPia tarafından 7 Aralık 2009 başlatılmıştır.

    7 Aralık 2009
    Konu Sahibi : BenPia
  1. BenPia

    BenPia Queen Üye

    Katılım:
    8 Nisan 2008
    Mesajlar:
    4.898
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    106
    cikolata sevenler dr oetkerin bu mousesine bayilicak
    ben üzerini pasta kakaosu ve cikolata kapli kahve tanecikleriyle süsledim

    [​IMG]

    [​IMG]

    ben, paketin arkasindaki nisastali pandispanya ilede denedim .. cok hafif guzel oldu

    bu pastada keki ikiye bölmüyoruz kek altta üstte mouse
    araya koymuyoruz.. zaten okadar anca yetiyor ve diger kremalara göre daha kati ve biraz daha yagli

    1 adet dr oetker mousse au chocolat
    süt ve
    nisastali pandispanya:
    4 yumurta
    1 su bardagı seker
    1 su bardağı un
    1 su bardağı nişasta
    1 kabartma tozu
    1 vanilya

    # Yumurtaları sekerle iyice köpürene kadar cırpalm ve sonra kuru
    # malzemeleri ayrı bir kapta hepsini karıstırıp yumurtalı karısıma ekleyelim.
    # Yaglayıp unladıgımız kalıbımıza dökelim ve icini cekene kadar pisirelim.

    krema paketteki tarif üzerine