Mutfak,püf Noktalari

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve ayse38 tarafından 29 Nisan 2008 başlatılmıştır.

    29 Nisan 2008
    Konu Sahibi : ayse38
  1. ayse38

    ayse38 canımın ta içisin sen:) Üye

    Katılım:
    31 Aralık 2007
    Mesajlar:
    1.000
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    HADİ KIZLAR MUTFAĞIMIZDAKİ KÜÇÜK AMA ÖNEMLİ PÜF NOKTALARINI PAYLAŞALIM(daha önce açıldımım bilmoyrum)........ilki benden olsun salatanın vazgeçilmz ana maddesi marullardaki gözle görülmeyen böcükler için büyük bir kaba su koyun içine marul+1 yemek kaşığı salata yapmadan 1 saat önce bunu yapın bidahada yıkamayınsüprizzzzzsüprizzzzz
     
  2. 29 Nisan 2008
    Konu Sahibi : ayse38
  3. Diamond

    Diamond Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Kasım 2007
    Mesajlar:
    754
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    86
    Sirke koyun diyecektin herhalde Ayşecim.Ben de birşey söyleyeyim.Salatayı yaptıktan sonra ,özellikle yeşil salata,önce zeytinyağını koyup karıştırın ,sonra limon ve tuzunu ilave edin.Genelde tam tersi yapılıyor ama hem lezzet hem de sağlık açısında önce zeytinyağı koymak lazım.Çünkü yeşil yapraklı sebzeler yağda eriyen vitaminler içeriyor.Önce zeytinyağı kullanırsak açığa çıkarıyoruz bu vitaminleri.
     
  4. 29 Nisan 2008
    Konu Sahibi : ayse38
  5. ayse38

    ayse38 canımın ta içisin sen:) Üye

    Katılım:
    31 Aralık 2007
    Mesajlar:
    1.000
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    anam öle bi yazmışımki başlık bile acayip inan bulamadım nerdeymiş msj diorum he kıs öle sirke koyun süper oluyo