Nescafenin köpüklü olması için ne yapmam lazım ?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve YARENn tarafından 23 Ekim 2007 başlatılmıştır.

    23 Ekim 2007
    Konu Sahibi : YARENn
  1. YARENn

    YARENn ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥ Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    2.654
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    evde yaptığım nescafe hiç köpüklü olmuyor.ama dışarda içtiğim de köpüklü oluyor nasıl oluyor ki . evde de öyle köpüklü içmek istiyorum bileniniz varmı:kahve:
     
  2. 23 Ekim 2007
    Konu Sahibi : YARENn
  3. wishne

    wishne Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Şubat 2007
    Mesajlar:
    158
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Ben nescafe gold kullanıyorum.Fincana 1 tatlı kaşığı dolusu kahve,şeker ıslanacak kadar süt koyup,kaşıkla iyice çırpıyorum.İsteğe bağlı ister su ,ister süt ilave edip servis yapıyorum.Makinada yapılmış gibi oluyor.Tavsiye ederim.
     
  4. 23 Ekim 2007
    Konu Sahibi : YARENn
  5. YARENn

    YARENn ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥ Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    2.654
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    teşekkürler canım denicem yarın yerimseniben
     
  6. 26 Ekim 2007
    Konu Sahibi : YARENn
  7. medinella

    medinella Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2007
    Mesajlar:
    302
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ben el blendırları varya onların çırpma kaplarının içine bardak başına bir tatlı kaşığı nescafe gold,yine bardak başına 1 tatlı kaşığı şeker koyuyurum,sonra böyle boza kıvamında olacak kadar süt ekliyorum içine sonra blendırın çırpma teliyle çırpıyorum,,,,çok kısa zamanda çok güzel köpük oluyor,,,,sonra fincanlara dağıtıyorum ve sıcak süt veya su ekliyorum üzerine....kolay gelsin...a.s.
     
  8. 26 Ekim 2007
    Konu Sahibi : YARENn
  9. CreeP

    CreeP Melankolik Üye

    Katılım:
    21 Ekim 2007
    Mesajlar:
    265
    Beğenildi:
    12
    Ödül Puanları:
    108
    bi arkadaşımın cafesi vardı.festival zamanı yardıma gitmiş.kahve yapmıştım müşteriye fincana suyu koyarken yüksekten dök dedi köpüklü olsun sırnaşık şey
     
  10. 22 Ocak 2008
    Konu Sahibi : YARENn
  11. BenLiLa

    BenLiLa Popüler Üye Üye

    Katılım:
    3 Ocak 2008
    Mesajlar:
    4.212
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    148
    ben mutfak robotuma 1 fincan neskafe 1 fincan şeker ve yarım fincan su atıyorum karıştırmaya başlıyorum...
    bir süre sonra kremşanti gibi köpük haline geliyor onu bir kavonoza alıyorum ve dolaba atıyorum...
    misafirlerim geldikçe o köpükten birer kaşık bardaklara atıp üzerine su ekliyorum üzerinde 2 parmak köpük oluşuyor ve mükemmel oluyor...
     
  12. 22 Ocak 2008
    Konu Sahibi : YARENn
  13. herbaryum

    herbaryum Popüler Üye Üye

    Katılım:
    21 Kasım 2007
    Mesajlar:
    476
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    e o köpük zamanla sönmüyormu :uhm::uhm::kahve:
     
  14. 22 Ocak 2008
    Konu Sahibi : YARENn
  15. Felista

    Felista Aktif Üye Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    222
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    yaa bende anlamadım dolaptan cıkartınca hala köpük mü oluooo a.s.
     
  16. 8 Şubat 2008
    Konu Sahibi : YARENn
  17. hxuxrrem 2000

    hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Pro Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2007
    Mesajlar:
    5.422
    Beğenildi:
    10
    Ödül Puanları:
    146
    bunu denicem ... köpüklü pek severim............a.s.
     
  18. 23 Şubat 2008
    Konu Sahibi : YARENn
  19. Beyazzenci

    Beyazzenci Aktif Üye Üye

    Katılım:
    13 Şubat 2008
    Mesajlar:
    38
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    su ilave ederkende biraz yukardan dökün hazırlanan yukarıdaki karışıma afiyet olsun şimdiden