Normal doğum bebek için risk mi?

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve eyican78 tarafından 2 Kasım 2010 başlatılmıştır.

    2 Kasım 2010
    Konu Sahibi : eyican78
  1. eyican78

    eyican78 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    56
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    Ben 30 haftalık hamileyim. okb rahatsızlığım var mecburen antidepresan kullanıyorum. Ayrıca kramplarım 4. aydan itibaren devam ediyor. Bebeğin gelişiminde bir sorun yok. Doktorum nedense normal doğuma yanaşmıyor. Yaşım 32 . Olumsuz sonuçlanan tüp bebek tedavisinde sonra kendiliğinden hamile kaldım. Doktorum bebeğin çok kıymetli olduğunu, normal doğumun bebek için riskli olduğunu söyleyip beni sezeryana yöneltti. Acaba gerçekten sezeryan mı olmalıyım. Birde doppler ultrason çektirmedim. Sadece 4 boyutlu ultrasano girdim. Hata mı etiim? Teşekkür ederim.
     
  2. 3 Kasım 2010
    Konu Sahibi : eyican78
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Bebeğinizin gelişimi iyi. Doppler US den kastettiğiniz detaylı US ise onu doktorunuz öneririse yaptırırsınız. Genellikle 22-23. gebelik haftalarında yapıyoruz. Normal doğum ve sezaryen için doktorunuzla birlikte karar vermelisiniz. Sağlıklı bir doğum dilerim.