Nuraniye

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve sel tarafından 8 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    8 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : sel
  1. sel

    sel İkimiz ve oğlumuz Pro Üye

    Katılım:
    31 Ocak 2008
    Mesajlar:
    9.452
    Beğenildi:
    99
    Ödül Puanları:
    153
    Taze soğanları sıvıyağ ile kavurun. Üzerine rendelenmiş kabakları ilave edin ve biraz daha kavurun. Daha sonra pirinç ve su ilave edin. Suyunu tamamen çekmeden önce maydanoz ve dereotu da ilave edin. Suyunu çekinceye kadar pişirin. Soğumaya bırakın.Sarmısaklı yoğurt hazırlayıp, soğuyan karışımı bu yoğurtlu sosa boşaltın. Tuz ilave edip hazırladığınız yağlı sosu da servisten önce gezdirerek üzerine dökün.
     
  2. 4 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : sel
  3. EU1

    EU1 Guest

    emeğinize sağlık eminim güzel oluyordur...
    ne kadar su koyacaktık?