Otlu Ekmek Hamuru Kızartması

Konusu 'Hamur İşleri' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 5 Nisan 2010 başlatılmıştır.

    5 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    nefisyemektarifleri.com'dan alıntıdır...



    1 adet ekmek hamuru
    1 avuç maydanoz
    1 avuç dere otu
    kızartmak için sıvı yağ

    Maydanoz ve dereotunu ince ince kıyın. Hamura ilave edin.
    Biraz yoğurarak karışmasını sağlayın.
    Gerekirse yapışmaması için hafifçe unlayın.
    Hamurdan küçük parçalar alıp simit şekli verin.
    Bol kızgın yağda kızartın.
    Afiyet olsun...
     
  2. 5 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
  4. 15 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  5. ceren06_35

    ceren06_35 AŞKIM OĞLUM ''EREN'im'' Üye

    Katılım:
    25 Ocak 2010
    Mesajlar:
    1.650
    Beğenildi:
    47
    Ödül Puanları:
    153
    way way way emeğine ve eline sağlıkkk
     
  6. 15 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  7. Princess81

    Princess81 Let it go... Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2010
    Mesajlar:
    163
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    Çok güzel görünüyor gerçekten..Ah şu kilo sorunu olmasa mirmirmirmir
    Paylaşım için teşekkürler...
     
  8. 28 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  9. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Hamur işi olunca kiloyu kim takar :)
    Çok seviyorum napıyım...