Paanga brei(resimli)

Konusu 'Börekler' forumundadır ve tatu tarafından 22 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    22 Kasım 2008
    Konu Sahibi : tatu
  1. tatu

    tatu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2008
    Mesajlar:
    342
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    süper bir lezzet....

    yufkayı dörde bölün.
    kaşarı rendeleyin..

    istenildiği kadar yufka
    pastırma
    kaşar rendesi
    kızartmak için sıvı yağ

    herbir yufka parçasına bir dilim pastırma, bir tutam kaşar rendesi koyun...
    sigara böreği gibi sarın...
    ister yağda bu şekilde kızartın, ister yumurta ve galeta ununa batırarak ...
    seçim sizin....
    afiyet olsun....
     
  2. 22 Kasım 2008
    Konu Sahibi : tatu
  3. tatu

    tatu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2008
    Mesajlar:
    342
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
  4. 22 Kasım 2008
    Konu Sahibi : tatu
  5. icimdeki_sen

    icimdeki_sen 17.10.2014 miladim kizim Pro Üye

    Katılım:
    20 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    4.978
    Beğenildi:
    77
    Ödül Puanları:
    153
    cok lezzetlidir kesin....
    ama sucuklu yapsak daha güzel olur kanimca...
    ellerine saglik canim...
     
  6. 22 Kasım 2008
    Konu Sahibi : tatu
  7. Azeri kizi

    Azeri kizi Türkiye'mmm Üye

    Katılım:
    21 Haziran 2007
    Mesajlar:
    5.722
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    148
    Pastirmayi cok severim ama böregini hic
    denememistim.Kesin güzeldir.
    Birgün deneyebilirim.
     
  8. 22 Kasım 2008
    Konu Sahibi : tatu
  9. tatu

    tatu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2008
    Mesajlar:
    342
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    canım onun tadını getiren pastırmadır ama...
    yoksa sıradan bir börek olur...
    dene bak süper bişey...
    normalde pastırma yemem ama bu başka bi tat oluyo
    ....sengözlerimebaksanab
     
  10. 22 Kasım 2008
    Konu Sahibi : tatu
  11. firstday

    firstday Canlarım ve ben Üye

    Katılım:
    12 Mart 2008
    Mesajlar:
    2.159
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    148
    oy oy oyyyy...çok severim paçanga böreğini....
    içine biraz domates ve biber de kavurup eklenebilir
    öyle de çok lezzetli oluyor
     
  12. 22 Kasım 2008
    Konu Sahibi : tatu
  13. tatu

    tatu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2008
    Mesajlar:
    342
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    eklenir tabi canım....
    ama ben sade severim...
    öf ya kendi kendimin canını çektirdim...
    olsada yesek
    ...cokacimcoookcokacimcoook
     
  14. 1 Aralık 2008
    Konu Sahibi : tatu
  15. hayat_bu

    hayat_bu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2008
    Mesajlar:
    254
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    OO Paçanga böreği çok meşhurdur.Ama benim bildiğimin içinde kaşar yok sadece pastırma var.Ama istenildiğinde kaşar yada başka şeyler konarak alternatif üretilebilir
     
  16. 1 Aralık 2008
    Konu Sahibi : tatu
  17. BTRKLC

    BTRKLC μηδέν άγα& Üye

    Katılım:
    11 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    2.265
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    146
    ağzımın suyu aktı bu satte
    yarın ilk işim denemek.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
     
  18. 1 Aralık 2008
    Konu Sahibi : tatu
  19. tatu

    tatu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2008
    Mesajlar:
    342
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    canım paçanga böreğinin ana malzemesi pastırma ve kaşardır..onlar olmazsa paçanga olmaz.ama istenirse domates ve biber kavrularak konulabilir..
    ben çok lokantada yedim kaşarsız görmedim..
    tadını getiren kaşar ve pastırma zaten
    ...cokacimcoook