Palamut Tava

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 5 Nisan 2010 başlatılmıştır.

    5 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    nefisyemektarifler.com'dan alıntıdır...



    Palamut balığı (balıkçınıza temizletip, dilimlettirin)
    Un
    Tuz
    Sıvı yağ

    Dilimlenmiş balıkları tuzlayıp una bulayın.
    Kızgın yağda her iki yüzünü çevirerek kızartın.
    Yanında salata ile birlikte servis yapabilirsiniz.
    Afiyet olsun.
     
  2. 5 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
  4. 30 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  5. Pink7

    Pink7 ヅ 웃♥♥♥유 &#1 Üye

    Katılım:
    13 Mart 2010
    Mesajlar:
    2.075
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Elinize saglık
     
  6. 4 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  7. okalyptya

    okalyptya Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    54
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    ellerıne saglık..
     
  8. 11 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  9. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Afiyet olsun kızlar...