Pamuk gibi et pisirmenin püf noktalari...

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Lereenim tarafından 19 Eylül 2006 başlatılmıştır.

    19 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  1. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.046
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    38
    Özel Mesaj At
    Etinizin ilik gibi pişmesini istiyorsanız haşlama suyuna iki yemek kaşığı sirke koyarsanız ,hem çabuk hemde yumuşak olduğunu görüceksiniz ,özellikle denedim ve gördüm.Denemenizi tavsiye ederim.
  2. 19 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  3. onetimes

    onetimes Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    747
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Özel Mesaj At
    teşekkürler deniycem tadında değişiklik olmuyor değil mi?
  4. 19 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  5. ebru1903

    ebru1903 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Benden de bir tavsiye.Etinizi haşlarken suyuna birçay kaşığı karbonat atın.Ama atarkaen karıştırın çünkü puf diye kabarıyo su.Ondan sonra bırakın kendi haline bakın nasıl da çabuk pişecek:laugh:
  6. 20 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  7. emcan01

    emcan01 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.662
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Özel Mesaj At
    et pişirirken sirke bende koyarım sodayıda pişmeyen nohuta koyardım demek etede konuluyormuş denemek lazım
  8. 20 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  9. hicbuyumiycem

    hicbuyumiycem Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    113
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Bu oneriler sadece haslama yapmak icin mi? Kavurma yaparken nasil olacak?
  10. 21 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  11. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.046
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    38
    Özel Mesaj At
    Evet sadece haşlama yaparken kullanılıyor.
  12. 22 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  13. bera-berrak

    bera-berrak Yeni Üye Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    467
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    Ben kavururken de sirke koyuyorum..Ayrıca tavukta da kullanılabiliyor
  14. 23 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  15. aysegull

    aysegull Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    15
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Özel Mesaj At
    tskler ...
    hemen denıyecem et almıstım cunku:)
  16. 23 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  17. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.046
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    38
    Özel Mesaj At
    [​IMG]
  18. 26 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  19. her ne kadar vejeteryan olsamda deneyeceğim.
Benzer Konular: Pamuk gibi
Forum Başlık Tarih
Mutfak Püf Noktaları pamuk gibi poğaça:( 16 Ekim 2009
Mutfak Püf Noktaları Lokum Gibi Yumuşak Et Pişirmenin Sırları 20 Temmuz 2014
Mutfak Püf Noktaları Bulaşıklarım Eskisi Gibi Değil 4 Nisan 2013
Mutfak Püf Noktaları Mutfak temizliğinde muzice gibi!!! :) 26 Haziran 2011
Mutfak Püf Noktaları arkadaşlar yemekteyiz programındaki gibi janjanlı bi sofra hazırlamak istiyorum... 30 Aralık 2009