Pamuk gibi et pisirmenin püf noktalari...

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Lereenim tarafından 19 Eylül 2006 başlatılmıştır.

    19 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  1. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.119
    Beğenildi:
    71
    Beğendikleri:
    110
    Ödül Puanları:
    48
    Etinizin ilik gibi pişmesini istiyorsanız haşlama suyuna iki yemek kaşığı sirke koyarsanız ,hem çabuk hemde yumuşak olduğunu görüceksiniz ,özellikle denedim ve gördüm.Denemenizi tavsiye ederim.
     
  2. 19 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  3. onetimes

    onetimes Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    752
    Beğenildi:
    5
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    18
    teşekkürler deniycem tadında değişiklik olmuyor değil mi?
     
  4. 19 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  5. ebru1903

    ebru1903 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    7
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Benden de bir tavsiye.Etinizi haşlarken suyuna birçay kaşığı karbonat atın.Ama atarkaen karıştırın çünkü puf diye kabarıyo su.Ondan sonra bırakın kendi haline bakın nasıl da çabuk pişecek:laugh:
     
  6. 20 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  7. emcan01

    emcan01 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.662
    Beğenildi:
    5
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    38
    et pişirirken sirke bende koyarım sodayıda pişmeyen nohuta koyardım demek etede konuluyormuş denemek lazım
     
  8. 20 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  9. hicbuyumiycem

    hicbuyumiycem Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    113
    Beğenildi:
    2
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bu oneriler sadece haslama yapmak icin mi? Kavurma yaparken nasil olacak?
     
  10. 21 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  11. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.119
    Beğenildi:
    71
    Beğendikleri:
    110
    Ödül Puanları:
    48
    Evet sadece haşlama yaparken kullanılıyor.
     
  12. 22 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  13. bera-berrak

    bera-berrak Yeni Üye Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    467
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ben kavururken de sirke koyuyorum..Ayrıca tavukta da kullanılabiliyor
     
  14. 23 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  15. aysegull

    aysegull Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    15
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    tskler ...
    hemen denıyecem et almıstım cunku:)
     
  16. 23 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  17. Lereenim

    Lereenim Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    4.119
    Beğenildi:
    71
    Beğendikleri:
    110
    Ödül Puanları:
    48
    [​IMG]
     
  18. 26 Eylül 2006
    Konu Sahibi : Lereenim
  19. lazwegazz

    lazwegazz Guest

    her ne kadar vejeteryan olsamda deneyeceğim.