Paris Güzeli

Konusu 'Bisküviler - Kurabiyeler' forumundadır ve Elif tarafından 27 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    27 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.610
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Un ve yumuşatılmış margarin elle yavaş yavaş birbirine yedirilir.Sonra içine pudra şekeri,yumurta sarıları,vanilya ve kabartma tozu ilave edilip çok sert olmayan bir hamur elde edilir.(Hamur çok cıvık olursa yoğururken ele yapışırsa un ilavesi yapılabilir.)
    Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp elde yuvarlanır.Hamur parçaları önce yumurta akına sonra cevize batırılıp tepsiye dizilir.Önceden ısıtılmış fırında üzeri çok karartılmadan (beyaz kalacak biçimde) pişirilir.
    Afiyet olsun