Patates Toplari

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Elif tarafından 7 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    7 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.662
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun. Ezici yardımı ile ezin. Dövülmüş sarmısak, sıvı yağ, tuz ve biberleri ekleyip iyice yoğurun. Oluşan patatesli harçtan ceviz büyüklüğünde bezeler yapın. İncecik doğranmış dereotu ve maydanozu bir tabağa yayın. Hazırlanan bezeleri bu yeşillikte yuvarlayıp her yerine bulaşmasını sağlayın. Servis tabağına alın. Not: Üzerine yoğurt dökerek değişik bir tat da oluşturabilirsiniz
     
  2. 8 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    ben bunu yapiyorum ve tek kelimeyle süpperrrr bi lezzet cok severek yiyorum
    saol bizimle paylasdigin icin