Patatesli pırasa

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 7 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    7 Şubat 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    4-5 tane pırasa(beyaz kısımları tercih edilir ama önemli değil)
    bir kaç patates(bunların miktarı çok mühim değil fırın kabınıza bağlı)
    sebzelerin üzerini kaplayacak kadar beşamel sos
    kaşar peynir

    pırasalar verevine 1cm kalınlığında kıyılır,patatesler de ince ince doğranır,hafif yağlanmış fırın kabında harmanlanır,üzerine beşamel sos dökülür,en üste de kaşar peynir serpilir,patatesler pişene kadar 200-250 derece fırında pişirilir...işte bu kadaaarrr:1yes2: ve ortaya ortaya tahmin edemeyeceğiniz kadar hoş bir lezzet çıkar