Pazi cacigi

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve nnurayy tarafından 20 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    20 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : nnurayy
  1. nnurayy

    nnurayy annesinin bal-kaymagi Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    2.588
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    cok saglikli



    1kilo pazi
    5 su bardagi yogurt
    4-5 dis sarimsak
    tuz
    z.yagi

    pazilar yikanir su dolu tencerede 4-5dkk kapagi kapali haslanir.Sonra kevgirle suzulup sogutulur sogudumu ince ince dogranir sarimsakli yogurtla karistirilir tuz ilave edilip kayik tabaga alinir sizma zyagi gezdirilip servis yapilir.Afiyet olsun