Pazi sarmasi

Konusu 'Dolmalar' forumundadır ve Elif tarafından 4 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    4 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.651
    Beğenildi:
    5.190
    Ödül Puanları:
    438
    Pazı yapraklarını az tuzlu suda haşlayın ve süzün.
    Kıymayı rendelenmiş soğan, salça, pirinç ve baharatlar ile iyice karıştırın.
    Hazırladığınız harcı pazı yapraklarının içerisine koyarak sarın.
    Tencerenin içerisine yerleştirip yağlı ve salçalı suda pişirin.
    Yaprakların açılmaması için tencerenin içine yerleştirdikten sonra üzerine bir tabak koyabilirsiniz.
    Servis tabağına alıp yoğurt ile servis yapın.
     
  2. 19 Mart 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. okyanus34

    okyanus34 Guest

    kızlar size önerim pazı sarmasının içini çok az kavurun . çünkü pazılar çabuk pişer içi çiğ kalabilir. bunuda göz önünde bulundurun
     
  4. 24 Aralık 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. _sanat_

    _sanat_ Popüler Üye Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    3.559
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    148
    annem yaprak sarması yaptığı zaman pazı da sarar ben çok severim lezzetli olurcokacimcoook
     
  6. 24 Aralık 2009
    Konu Sahibi : Elif
  7. EU3

    EU3 Guest

    açımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    aççççççççççççççççççççç
    ve canım çok feciiiiiii çekti:)
    ellerine sağlık canım
     
  8. 2 Şubat 2010
    Konu Sahibi : Elif
  9. nurunayn

    nurunayn böyle olmak istiyorum... Üye

    Katılım:
    13 Ekim 2009
    Mesajlar:
    3.579
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    bende sararım ama kavurmam içide pişer hemde baldo pirinç koyarım sarmalara ama bence kısık ateşte pişirmek çok önemli..