Pelerinli pirzola

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 20 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    20 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Pirzolaları yağsız tavada arkalı önlü kızartın. Tavaya sıvıyağı ilave edip, ince doğranmış biberleri kavurun. Küp doğranmış domatesleri ilave edip, sos haline gelince ateşten alıp, kekik, karabiber, tuz ilave edin. Milföyleri üçgen halinde 2'ye bölün. Her bir parçaya 1 pirzola ve sos ilave edin. Milföyü üzerine sarın. Kalan hamurdan çiçek kesip, üzerini süsleyin. Yumurta sarısı sürüp, 180°C ısıtılmış fırında pişirin.
     
  2. 6 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. çiçek64

    çiçek64 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    13 Haziran 2008
    Mesajlar:
    808
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    108
    canım değişik bir şeye benziyor keşke fotosuda olsaydı