Peynirli Kanepe

Konusu 'Sandviç - Kanepeler' forumundadır ve EU1 tarafından 28 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EU1
  1. EU1

    EU1 Guest

    Peyniri tuzundan arınması için 30-40 dakika bol suda bekletin. Sonra suyunu süzün ve çatal yardımıyla ezin. Zeytinyağ ve limon suyunu yavaş yavaş ilave ederek, peynire iyice yedirin. Ekmeklerin sert kenarlarını kesip çıkarın, her bir dilimi dört eşit parçaya bölün ve peynirli karışımı dilimlerin üzerine sürün. Servis tabağına dizip servis yapın.
     
  2. 15 Ekim 2011
    Konu Sahibi : EU1
  3. bulancak28

    bulancak28 Sosyologia Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2010
    Mesajlar:
    3.874
    Beğenildi:
    229
    Ödül Puanları:
    153
    tarif nerde:26::26::26::26:
     
  4. 4 Mayıs 2012
    Konu Sahibi : EU1
  5. Tweety

    Tweety ... Pro Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2011
    Mesajlar:
    27.299
    Beğenildi:
    1.026
    Ödül Puanları:
    193
    burda tarif:KK56::KK56::KK56: