Peynirli Krep Ruloları

Konusu 'Hamur İşleri' forumundadır ve Elif tarafından 8 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    8 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    Krep hamurunu hazırlamak için derince bir kaba unu, yumurtaları, sütü, sıvı yağı ve tuzu koyup karıştırın. Teflon tavayı hafifçe yağlayıp krep hamurundan yarım kepçe kadar dökün. Hamurları çevirerek arkalı önlü kızartın. Krepleri düz bir zemine alıp beyaz peynir ve kıyılmış maydanozlarla hazırlamış olduğunuz içten bir miktar koyup rulo şeklinde sarın. Krepleri dilimleyip çok hafif yağlanmış tepsiye dizin. Kreplerin üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirlerini serpip 200 derece ısıdaki fırında peynirler eriyinceye kadar pişirin.

    ayrica sabahlari sadece krep yapip icie tereyag,bal,peynir koyabilirsiniz cok guzel oluyor..sonraa nutella ile harika oluyor
     
  2. 9 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. tijeen

    tijeen www.tijeence.blogspot.com Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    2.959
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    Tarif için tşkler.Deniyecem ama aklıma bişi takıldı ,yumurta sayısı fazla deyilmi pişirirken yumurta kokusu yoğun olmazmı acaba?
     
  4. 11 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    krepe bayilirim zaten ve bunuda mutlaka denicem
    tskler paylasdigin icin