Pili madlen

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve AkdenizHandan tarafından 3 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    3 Şubat 2009
    Konu Sahibi : AkdenizHandan
  1. AkdenizHandan

    AkdenizHandan Aktif Üye Üye

    Katılım:
    27 Mart 2008
    Mesajlar:
    178
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    süper tarif



    4 adet tavuk gögsü
    4 yk sıvıyag
    1 adet soğan
    4 adet biber
    100 gr mantar
    1 adet domates
    maydanoz
    kaşar peyniri rendesi
    sıvıyağ
    tuz karabiber,

    Tavuk gögsünün kalın kısımlarını inceltiyoruz. 4 kaşık sıvı yağı kızdırıyoruz. soğanı doğrayıp yağda sarartıyoruz. biberleri küçük küçük doğrayıp yağa ilave ediyoruz. doğranmış mantarı ve domatesi de ilave ediyoruz. bir süre kavuruyoruz. Tuz, karabiber ve kıyılmış maydanozu ekliyoruz. piliç gögsünün bir kenarına tuz ve karabiber serpiyoruz üzerine kaşar peynir rendesi döküyoruz. hazırladığımız harçtan bir kısmını tavuk gögsünün bir kenarına koyuyoruz. boş kalan kenarı harcın üzerine kapatıyoruz. kenarları kürdanla teğeller gibi tutturuyoruz. kalan tavuk gögüslerinede aynı şeyi yapıyoruz. kızgın sıvı yağa atıp kızartıyoruz
     
    Son düzenleme: 3 Şubat 2009
  2. 3 Şubat 2009
    Konu Sahibi : AkdenizHandan
  3. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    mmmmmmmmmmmmm acim zaten okjuyuncada birden canim cekdi
    bide fotografi olsaydida gözümüz gönlümüz acilsaydi ne iyi olurdu
    paylasimin icin tsklerrrrrrrrrr