Pırasalı Omlet

Konusu 'Yumurta Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 3 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    3 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.619
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Pırasaları boylamasına kesip ince ince doğrayın. Sıvıyağı tavaya koyup pırasaları diriliklerini kaybedene kadar kavurun. Tuz ve karabiberini koyun. Bu arada maydanozları da ince ince kıymış olun ve bunları da tavaya ekleyin. Biraz daha kavurduktan sonra ocaktan alıp biraz soğutun. Yumurtaları bir kasede iyice çırpın. Tavadaki harcı da içine ekleyip karıştırmaya devam edin. Tavaya yağ koyup kızdırın ve yumurtalı karışımı içine boşaltın. Bir yüzünü kızarttıktan sonra çevirin ve diğer yüzünü de kızartın.
     
  2. 5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. sxuxtlxux gayfe

    sxuxtlxux gayfe prenslerim Üye

    Katılım:
    19 Mart 2007
    Mesajlar:
    3.218
    Beğenildi:
    12
    Ödül Puanları:
    106
    karnım çok açtı.evde yapacağım en kolay yumurta vardı.bu tarifle karşılaştım.pırasayıda çok severim.evdede vardı.kalktım yaptım bende.çok güzel oldu şimdi hem bu yorumumu yazıyorum hemde bi yandan yiyorum.teşekkür ederim