Pirinç çorbası/Kafkas

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Elif tarafından 17 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    17 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Yağı alınmış et suyuna bir miktar tuz katılır.
    İçerisine 1/2 su bardağı pirinç konur. Kaynatılır.
    İnce doğranmış kuru soğan yağda kavrulur. Üzerine kırmızı toz biber ilave edilir.
    Çorbanın üzerine gezdirilir.
    Kaynak: Fikret ÖZDEMİR / ABAZA
     
  2. 29 Haziran 2010
    Konu Sahibi : Elif
  3. meryemtepe

    meryemtepe Yeni Üye Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2010
    Mesajlar:
    296
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Elinize Saglık...........