Piti Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Adivar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : Adivar
  1. Adivar

    Adivar Popüler Üye Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2007
    Mesajlar:
    6.280
    Beğenildi:
    43
    Ödül Puanları:
    148
    Akşamdan nohutları ılık suda ıslatıp haşlayın.



    su bardağı nohut
    500 gram kuşbaşı et
    4 adet yufka,
    tuz

    Bir su bardağı nohutu bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün orta ateşle haşlayın. Etleri de az suya a iyice yumuşayana kadar pişirin. Bu arada yufkaları ince ince didin.
    Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin. Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin. Yufkaları incecik didin. Geniş ve derin bir kaba yayın. Üzerine etsuyunu gezdirin.
    Nohut ve etleri de üzerine yayın. Dilerseniz tuz serpip, servis yapın.
     
    Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2009
  2. 18 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : Adivar
  3. @yxsxe

    @yxsxe Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2008
    Mesajlar:
    12
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    paylaşımın için teşekkürller