Piyazlarda kuru bakliyat

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve minta tarafından 11 Eylül 2007 başlatılmıştır.

    11 Eylül 2007
    Konu Sahibi : minta
  1. minta

    minta Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Mart 2007
    Mesajlar:
    158
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Kuru bakliyatı soğuk olarak salatalar veya piyazlarda servis etmek üzere pişiriyorsanız, bakliyatı haşladıktan sonra kendi sularının içinde soğumaya bırakın. Bu yöntem, kuru bakliyatların kabuklarının açılmasını önler. Üstelik daha bir diri görüntü sağlar.
     
  2. 3 Kasım 2007
    Konu Sahibi : minta
  3. nur35

    nur35 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    teşekür ederim bende deniyeçeyim
     
  4. 1 Aralık 2007
    Konu Sahibi : minta
  5. nazlxixmelek

    nazlxixmelek Y >>-('v')->> F =>~~K&K~~ Pro Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    4.831
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    saol canım deneyeceğim... benimde en çok sinir old. şeydi bu yemekte olsun piyazda olsun kabuklarıyla olunca görüntü hoş olmuyordu.. hepsinide ayıklamak zor bu yöntwemi deneyeceğim...
     
  6. 8 Şubat 2008
    Konu Sahibi : minta
  7. hxuxrrem 2000

    hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Pro Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2007
    Mesajlar:
    5.422
    Beğenildi:
    10
    Ödül Puanları:
    146
    teşekkürler paylaşımın için.................a.s.