pko hastasıyım lütfen yorumlarmısınız

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve bbeydam tarafından 14 Ekim 2010 başlatılmıştır.

    14 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  1. bbeydam

    bbeydam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2009
    Mesajlar:
    345
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    pko hastasıyım
    kılo problemın var
    bu ay komen kullandım en son adetim 17 eylül
    yorumlarsanız sevinirim





    50gr açlık kan sekerı 79mg/dl 74.00-106.00 mg/dl
    50gr 1.saat kan sekerı 121mg/dl 74.00-106.00 mg/dl

    insülin 7,63uIU/ml 0.00-29.10uUI/ML
    kortizol 11,1 ug/dl 5.00-25.00ug/dl
    tsh 5,72ug/dl 0.40-4.00ug/ml
    ft4 0.993ng/dl 0.80-1.90ng/dl
    prolaktin 8,86 kadın–1.90-25.00ng/ml
     
  2. 20 Aralık 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    merhaba test sonuçlarınızda tsh hormonunuzda yükseklik var bu nedenle eksik bir iki testinizi de endokrinolog istedikten sonra tedavi gerektiren bir hipotiroidi hastalığı ise bunları planlayacaktır. diğer testleriniz normal.