Poğaçaların Bayatlamadan Durabilmesi İçin Neler Yapılabilir?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve falanist tarafından 19 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    19 Şubat 2009
    Konu Sahibi : falanist
  1. falanist

    falanist Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.813
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    .........................
     
    Son düzenleme: 31 Mayıs 2013
  2. 19 Şubat 2009
    Konu Sahibi : falanist
  3. AskKirintisi

    AskKirintisi Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.817
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    108
    İlk günkü gibi olacak hiçbir yöntem yok malesef, buzluktakiler bile ısınınca sönmüş olarak çıkıyor.
    Cam kavanoza koyuyorlar, daha uzun dayandığını söylüyorlar hiç denemedim.
     
  4. 19 Şubat 2009
    Konu Sahibi : falanist
  5. hanedan_34

    hanedan_34 dertler derya olmuş bende Üye

    Katılım:
    8 Ekim 2008
    Mesajlar:
    238
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Valla bende buzluğa koyuyorum ben bundan başka yöntem bilmiyorum yok bence en iyisi buzluğa koymak
     
  6. 19 Şubat 2009
    Konu Sahibi : falanist
  7. hxuxzxuxn_yxixlxix

    hxuxzxuxn_yxixlxix Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    7.682
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    146
    benım annem kapaklı tencerede muhafaza edıyor 3 gun ılk gunkı gıbı yumusacık
    3 gunden sonra zaten kalmıyo:icecream:
     
  8. 19 Şubat 2009
    Konu Sahibi : falanist
  9. falanist

    falanist Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.813
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    peki buzdolabında mı kalıyor yoksa tezgahta mı?
     
  10. 20 Şubat 2009
    Konu Sahibi : falanist
  11. hxuxzxuxn_yxixlxix

    hxuxzxuxn_yxixlxix Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    7.682
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    146
    tezgahta canıma.s
     
  12. 20 Şubat 2009
    Konu Sahibi : falanist
  13. raebzeh

    raebzeh Elhamdülillah Ya Rabbi.. Üye

    Katılım:
    3 Eylül 2008
    Mesajlar:
    2.007
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    146
    bende poğaçaları buzluğa koyuyorum..istediğimde çıkarıp tepsiye koyup fırına sürüyorum yine ikl günkü gibi yumuşacık oluyolar..tabi benim yaptığım hamurunda sıvıyağ var..belki margarinle yapılanlar sonradan ısıtsan bile biraz sert olabilir canım..
     
  14. 20 Şubat 2009
    Konu Sahibi : falanist
  15. falanist

    falanist Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.813
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    buzluktan sonra fırında ısıtırken tepsinin üzerini yine tepsiyle kapatıyorum, kuruma çok fazla olmuyor bu şekilde.
     
  16. 20 Şubat 2009
    Konu Sahibi : falanist
  17. verdinaaz

    verdinaaz hedef 65 Üye

    Katılım:
    17 Ocak 2009
    Mesajlar:
    1.868
    Beğenildi:
    114
    Ödül Puanları:
    153
    İster tencerede ister buzlukta kalsın fark etmiyor ben saklama kabında saklıyorum yiyeceğiniz zaman tepsiyle fırına sürüp biraz ısıtırsanız yeni pişmiş gibi olacaktır...
     
  18. 18 Nisan 2013
    Konu Sahibi : falanist
  19. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.483
    Beğenildi:
    85
    Ödül Puanları:
    93
    Ağzı kapalı bi yerde muhafaza etmek gerekli tatlım