Portakallı pırasa yemeği

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 26 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    26 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    patatesleri yağda kavurun.havuçları ekleyin ve kavurmaya devam edin.daha sonra pırasaları ekleyin ve alt üst edin.(fazla karıştırmayın pırasalar şekil değiştirmesin)
    maden suyunu ve tuzunu ekleyip yarım ateşte tencerenin kapağını kapatarak pişirin.hafif sulu kalacak
    not:maden suyu sebzeleri pişirme süresini kısaltır ve lezzetini artırır.diğer sebze yemeklerinde su yerine maden suyu kullanmanızı tavsiye ederim