Pratik Hamurişi

Konusu 'Hamur İşleri' forumundadır ve pamukprenses34 tarafından 10 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    10 Haziran 2008
    Konu Sahibi : pamukprenses34
  1. pamukprenses34

    pamukprenses34 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Haziran 2008
    Mesajlar:
    19
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    cok kolay pratık ve cocuklar cok sevıyor

    yagdan ıstedıgınız kadar damlatılmalı ıstege gore malzeme ekleyıp cıkarma

    yumurta
    bayat ekmek (bayatlıgı onemlı degıl)
    sıcak su
    azcık zeytın yagı ısteye gore
    peynır zeytın vs evde ne varsa

    evdekı bayat ekmeklerınızı derın bır kaba kucuk parcalar halındeparcalayarak koyun sıcak su damlatın uzerıne goz kararaı bır kac yumurta kırın baharatlar ekleyın tuz karabıber nane vs ısteye baglı catalla karıstırın bıraz goz kararı yumurta veya su ılave edın hamur kıvamına gelıcektır ıcerısıne ıstersenız kasar peynır salam sucuk vs gıbı ılaveler yaoılır (zeytın ezmesı super oluyor ) teflon tavaya cok az yagdamlatın ve ıster ınce ıster kaloın bır sekılde tavaya serın kızartın her ıkıtarafıda ve afıyet olsun cabuk kahvaltı dıye ben buna dıyorum:KK70:
     
  2. 11 Haziran 2008
    Konu Sahibi : pamukprenses34
  3. AsiMavi

    AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.345
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    148
    cok guzel gorunuyor valla
     
    Son düzenleme: 11 Haziran 2008
  4. 25 Ocak 2009
    Konu Sahibi : pamukprenses34
  5. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    ay bayat ekmekleri degerlendirmek icin birebirrrrrrrrrrrrrrr
    saol paylasimin icin