Profiterolu nasıl drn dondurucda saklarım_?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve dlny tarafından 19 Eylül 2008 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    19 Eylül 2008
    Konu Sahibi : dlny
  1. dlny

    dlny Guest

    kızlar ben marketten hazır satılan profiterol topları var ya onlardan aldım pakette onları derin doncuruya atıcam da böyle deneyen varmıı nasıl saklamam gerektiğini bilenkaydirigubbakcemile5??
     
  2. 21 Eylül 2008
    Konu Sahibi : dlny
  3. Çxoxpçxux

    Çxoxpçxux Popüler Üye Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.544
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    148
    ben evde profiterol yapıyorum üzerine sos dökmeden buzlukta saklıyorum hiçbirşey olmuyor
     
  4. 21 Eylül 2008
    Konu Sahibi : dlny
  5. janet

    janet Popüler Üye Üye

    Katılım:
    12 Aralık 2007
    Mesajlar:
    2.642
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    sırrını söylesene ben ne zaman yapsam sönü veriyor
     
  6. 22 Eylül 2008
    Konu Sahibi : dlny
  7. _esma_

    _esma_ Aktif Üye Üye

    Katılım:
    8 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    62
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    bende profitrolü boş bi zamanımda yapıyorum topları derin dondurucuya koyuyorum lazım olunca çıkarıyorum hazırladığım kremayı doldurup sos yapıp servis ediyorum pratik oluyor yoksa hem hamur hem kreme aynı günde çok uzun sürüyor ve misafire yetişmiyor.topları ben davul fırında pişiriyorum kızdırıp fırını atıyorum biraz kapağını açık bırakıyorum çok güzel oluyorlar başta 2 kere benimde hamurlar sönmüştü püf noktası ateş çok hızlı gelmicek içi pişçek...
     
  8. 23 Eylül 2008
    Konu Sahibi : dlny
  9. dlny

    dlny Guest

    çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

    çıkardıktan sonra ne kadar bekletiosunuz açılması için mesela??
     
  10. 23 Eylül 2008
    Konu Sahibi : dlny
  11. ccerence

    ccerence Guest

    ben de baya oldu proft. yapalı.yapınca 2tane kremasız 2tane de kremalı attım buzluga...

    tatlarına baktım ve tiplerine çıkarınca deneme bi iki deneme... :KK70:

    kremalılar da bi değişim yok tadıda aynı süper..
    tabi kremasız tatısz tuzsuz ama bunda buzlugun payı yok zaten öle oluyor :p
    ama sanki kremasızın içi biraz ıslak oluyo sanırım çözülmes esnasında pay alıyor..

    demem o ki ben deneme için 2şer tane attım.ve kremalı bile atabilecegime karar verip bundan sonrası için geniş zamanda bolca yapıp misafirlik buzluga atma kararı aldım aklınızda bulunsun.

    sizde tereddüt ettiklerinizde 1-2tane atın buzluga bi dahaki sefere ona göre kararınızı verin...
     
  12. 26 Eylül 2008
    Konu Sahibi : dlny
  13. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.