Puf böregi

Konusu 'Börekler' forumundadır ve Elif tarafından 16 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    16 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.624
    Beğenildi:
    5.154
    Ödül Puanları:
    438
    Un ve tuzu derin bir kaba koyun
    İçersine yumurta, yağ, yoğurt ve su ilave edin
    Yumuşak bir hamur oluncaya kadar yoğurun ve otuz dakika dinlendirin
    Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın
    Bir merdane yardımı ile 2mm kalınlığında açın
    Açtığınız hamurun uç kısmına hazırladığınız harçtan koyup yarım daire şeklinde kapatın
    Kenarlarını birleştirin
    Kızgın yağda altın rengini alana kadar kızartın
    Sıcak olarak servis yapın