Pumpum Çorbası

Konusu 'Çorbalar' forumundadır ve Elif tarafından 4 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    4 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.619
    Beğenildi:
    5.146
    Ödül Puanları:
    438
    Tencerenin içine su + süt karışımı ve mısır ununu koyup iyice karıştıralım.
    Tencereyi ateşe alıp yine karıştırmaya devam ederek kaynatalım. Altını
    kısalım.
    Çorba kaynarken ayrı bir tavada kıyma (sucuk yada pastırma) ve
    küp şeklinde doğranmış ekmekleri sıvıyağda kavuralım.
    Kavrulan ekmekli kıymanın yarısını kaynamakta olan çorbaya ilave
    edelim. Yeterli miktarda tuz ve karabiber katıp 2-3 dakika daha
    kaynatıp ocağı kapatalım.
    Servis yaparken kaselerin üzerine bir kaşık kavurduğumuz ekmekli
    kıymalı karışımdan koyup öyle servis edelim. Arzu ederseniz kızarmış
    ekmeklere ilave olarak rendelenmiş kaşar peyniride koyabilirsiniz.
     
  2. 4 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  3. mltm87

    mltm87 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    16 Ekim 2008
    Mesajlar:
    2.343
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    çok lezzetli olucağa benziyor çok teşekkürller ellerinize sağlık..kesinlikle denicem bunu zaten herşeyi yapıyorum ama çok fazla çorba bilmiyodum iyi oldu bu:))))teşekkürler