Raciv Usulü Tavuk Masala/Hindistan

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Elif tarafından 20 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    20 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.620
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Öncelikle, derin ve yayvan bir kabın içinde terbiye sosumuz için gerekli olan malzemelerimizi karıştıralım ve tavuk göğüslerini bu sosun içine atıp, bekletelim.
    Bu sırada derin ve geniş bir tencereye ayçiçek yağını, soğan ve sarmısakla beraber koyalım, bu arada ocağımızı da yakmış olacağız. Ve hemen içine tüm baharatları ekleyerek, 5 ila 7 dakika kadar kavuralım.
    Terbiye sosunun içinde beklettiğimiz tavuk göğüslerini alıp, tencerenin içine yerleştirelim ve son olarakta doğranmış domatesleri ilave edelim.
    Tencerenin kapağı kapatalım, orta harlı ateşte 10-12 dakika daha pişirelim ve bir servis tabağına alalım.
    Üzerine kişniş serperek, servise sunalım.

    kaynak:yemektarif.com