Reçel için pratik bilgiler

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve BenDenizYildizi tarafından 10 Kasım 2007 başlatılmıştır.

    10 Kasım 2007
    Konu Sahibi : BenDenizYildizi
  1. BenDenizYildizi

    BenDenizYildizi Guru Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2006
    Mesajlar:
    3.806
    Beğenildi:
    18
    Ödül Puanları:
    348
    *Pişirirken taşmaması için ceviz büyüklüğünde yağ atın.Köpük oluşmasını engeller.

    *Güzel kokması için portakal veya limon kabuğu katabilirsiniz.Yada torba içinte limon çekirdeği koyabilirsiniz.

    *Reçeliniz şekerlenirse reçel kavanozunun kapağını açaraçmaz içine biraz kaynar su koyun ve sallayın.

    *Saklarken bozulmaması için kavanozun üzerine pudra şekeri dökün.
    alıntıdır.