Renkli patates püresi

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Elif tarafından 7 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    7 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.607
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    patatesleri güzelce haşlayın daha sonra ezip püre haline getirince üçe ayırın birine ince rendelenmiş havuçları diğerine kıyılmış mor lahanayı sonuncuyada ince ince kıydığınız taze soğan ve dereotunu karıştırın daha sonra herbirine birer y kaşığı mayonez ve tuzunu ekleyip karıştırın daha sonra istediğiniz sırayla bunları derin bir kaseye ben (çiçekli kek kalıbı kullandım çok güzel oldu ) boşaltıp 2 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra dilimleyip servis yapın. afiyet olsun