Resimli Patlıcanlı İslim Kebabı(Kolay)

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Borzo tarafından 1 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    1 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  1. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    Ben biraz farklı ve çok kolay usülde yaptım..
    Harika bir lezzeti oluyor tavsiye ederim...

    Patlıcanları Alacalı soyup
    Yarım saat tuzlu suda bekletin..

    4 Adet Patlıcan
    2 Adet sivribiber
    2 Adet Domates
    2 Diş Sarımsak
    Tuz
    1 Kaşık salça
    Kızartmak için Yağ
    İÇ MAGZEMELER
    300GR kıyma
    2 adet domates
    2 Diş Sarımsak
    1 Adet kurusoğan
    2 adet sivribiber

    Patlıcanları Güzelce kızartıyoruz
    Kagıt havlu üstüne alıyoruz,sonra iç mağzemeyi yapıyoruz
    kıyma doğanla kavur,domates sivri biber koy içine
    sarımsakta ekle tuzunu at suyu çeksin bekle
    kızartığımız patlıcanın içine dolduralım karışımı
    sonra ikiye katlayalım
    kürdan ve domates biber eşliğinde takalım...
    Resimler Geliyoo
     
    Son düzenleme: 2 Mart 2009
  2. 1 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  3. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    Kızardıktan Sonraki Halleri..

    [​IMG]

    kıymalı Harcımız Oluyor Buda.
    [​IMG]

    Burdada Pişmeye Hazır Hali Kürdanı Unutmayın Emi.
    [​IMG]

    Ve işte Akşam İftar soframda olacak Hali.Yanındada Pilav ve Cacık eşliğinde.

    [​IMG]
     
  4. 2 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  5. Feyza79

    Feyza79 kar ciceklerim Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2007
    Mesajlar:
    4.591
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    108
    cok güzel kiymayi patlicanlarin icini yarip mi koyuyoruz??
     
  6. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  7. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    Evet canım patlıcanları daha kızartmadan,ben ortadan kesik atıyorum..
    Kızarınca açılması daha kolay oluyor..
    Ve inan Çok kolay ben değişik ve kolayına kaçtım biraz:))
     
  8. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  9. Kxoxmxuxr Prenses

    Kxoxmxuxr Prenses Popüler Üye Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    4.350
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    bu akşam iftara sendeyim barzeyimcokacimcoook
     
  10. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  11. nesemese

    nesemese Mevlam bizi koru.. Üye

    Katılım:
    26 Şubat 2008
    Mesajlar:
    3.623
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    Sonrasında fırında yada ocakta pişiriyor muyuz Canım? Ellerine sağlık..
     
  12. 3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  13. meloxsx2

    meloxsx2 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Nisan 2007
    Mesajlar:
    66
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    evet fırındamı olucak kıs anlamadım
     
  14. 4 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  15. rosense

    rosense Aktif Üye Üye

    Katılım:
    31 Ekim 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    BEN KIYMA DEĞİL DE KÖFTE YAPIP KOYUYORUM İÇİNE BİR DE PATLICANLARI KESİP DE KIZARTIYORUM ÖYLE DE ÇOK GÜZEL OLUYOR....TAVSİYE EDERİM....kaydirigubbakcemile2
     
  16. 4 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  17. rosense

    rosense Aktif Üye Üye

    Katılım:
    31 Ekim 2007
    Mesajlar:
    37
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    EWET FIRINDA CANIM HERŞEYİ HAZIRLADIKTAN SONRA ÜZERİNE SALÇALI SU GEÇİP DOĞRU FIRINAAAAhihoyyyt
     
  18. 4 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Borzo
  19. Saruboceq

    Saruboceq İki Kız Annesi :) Pro Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2007
    Mesajlar:
    12.405
    Beğenildi:
    102
    Ödül Puanları:
    198
    sen gelecen buraya daha...
    bunun aynısından yapmassan gebertirim seni:mymeka: